Fodrászt vagy barbert?

Barber

Fodrásszal már talán mindenki találkozott. Ő az, aki mindenkinek a haját nyírja az átlag családban. Főleg ha férfi-női fodrászról beszélünk. Tud göndöríteni, egyenesíteni, festeni, melírozni és jól áll a kezében a hajvágógép is, nem csak az olló. Azonban mégis, a legtöbben a női frizurákra vannak specializálva.
Ha férfiként keresel valakit, aki a szuper frizurát készít, az viszont a barber lesz. A barber kifejezetten a férfiak hajvágásra, és arcszőrzet alakításra specializálódott. Ennek köszönhetően valószínűleg sokkal merészebb elképzeléseket is meg tud valósítani, ha hajvágásról van szó.

A barberek néhány éve jelentek meg országunkban. A legtöbb barber shop Budapest belvárosában található, de egyre több jelenik meg már a plázákban, külvárosban, és a vidéki nagyvárosokban is. Barberek csak férfiak arcszőrzetének és hajának alakításával foglalkoznak, így női vendégeket nem is fogadnak.

Szóval alapvetően nőként a fodrászt válaszd! Főleg női fodrászt. Férfiként mehetsz fodrászhoz, vagy választhatsz egy igazán trendi, divatos, és professzionális helyet a barber shopot, ahol több barber közül is választhatsz általában, hogy ki valósítsa meg álmaid frizuráját.

Megosztás